Blackweek

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore

Är inte särskilt mycket för hysterin kring black friday, eller rättare sagt black week som det är numera men ska man ändå ha tillskott kan man ju lika gärna köpa det nu när det är nedsatta priser! 

En hel del bra varumärken har nedsatta priser, här kommer ett gäng förslag på fynd. 

I vanlig ordning bör man ju ta kosttillskott i samråd med en terapeut om man är osäker på vad man behöver. 

Du hittar fler av mina favoriter HÄR

Nässla - PCOS och histaminer

Nässla är ett bra tillskott som innehåller mängder med näringsämnen. Det hjälper till att minska negativa effekter av för mycket testosteron (vid PCOS) liksom lindrar histaminkänslighet.
Det kan också hålla magen i trim

Berberine - IBS

Berberine är till för att upprätthålla en hälsosam balans mellan normala bakterier i tarmen och kan hjälpa vid vissa typer av IBS och SIBO. Obs! Ska endast ta i 8-12 veckor åt gången.

Magnesium - Något för alla

Magnesium behövs för energiproduktion och för att bygga proteiner. Eftersom allting i kroppen antingen är ett protein eller byggs av ett protein, så är magnesium helt enkelt nödvändigt för precis allt. Väldigt bra vid humörsvängningar!

Kollagen

Kollagen - Mage och tarm

Stöttar framför allt läkning av magen men jag har också ett blogginlägg om detta om du kikar under "Bloggen". Clean Collagen består av 100% hydrolyserat kollagen från gräsbetande kor och är helt fri från tillsatser. Jag använder kollagen som komplement för benbuljong.

Bio-Gest - IBS coch Matsmältning

Att ha en fungerande matsmältning är a och o för att kroppen ska fungera - Det gör att vi tar upp näringen i maten betydligt mer effektivt. Thornes Bio-Gest innehåller betain, HCI, pepsin, pankreatin och oxgalla.

MSM - Lever, mage och tarm

Hjälper kroppen ta hand om slaggprodukter och gifter samt dämpar inflammation. Det bygger också upp tarmslemhinna, hud, hår och naglar.

Äkta vaniljpulver - Älskad smaksättning

Vaniljpulver utan socker - kan användas i kaffet eller i bakverk liksom på kokosgröten eller i bananpannkakor. Vi älskar att använda detta hemma 🙂

Knäckebröd - För dig som inte vill baka

Ibland kan man vilja köpa en bra produkt och inte så och baka själv. Då är Clean eating bra - fria från tillsatser och spannmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.