Events & Föreläsningar

Maria erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops om hur du kan må bättre med hjälp av kost och livsstil med fokus på personlig hållbarhet.
Maria Särén

ÖPPNA FÖRELÄSNIGNAR & EVENTS

På grund av Corona har jag inga planerade föreläsningar framöver. 

Däremot lägger jag upp online föreläsningar på min Patreon, länk HÄR

FÅ HORMONKOLL

En föreläsning om hormoner och hur de påverkar oss kvinnor genom livet. Vi går igenom några vanliga hormonella obalanser och varför de uppstår, men du får också med dig några tips om vad du kan göra.

Genom att få mer kunskap och respekt för kroppens olika faser kan vi också anpassa vår kost och livsstil för att må så bra som möjligt, oavsett vart vi befinner oss i livet.

ÄT DIG FRISK

Maria pratar om hur vi kan ta kontroll över vår hälsa genom hur vi äter och hur vi lever. Hon anser att mat är ett sätt att ta hand om oss själva. Det handlar om att själv kunna påverka, men utan att skam- och skuldbelägga vad man äter eller inte äter.

Maria blev själv svårt sjuk när hon var 20 år i aggressiv ledgångsreumatism. Efter 8 år på cellgifter och kortison valde hon att gå en annan väg – att experimentera med vilken effekt kost och livsstil har på vart vi befinner oss på skalan mellan frisk och sjuk. Idag är hon medicin- och symptomfri sedan 6 år tillbaka.

Vi behöver inte göra något perfekt, huvudsaken är att vi har rätt inställning och att vi vill ta hand om oss själva.

Vill du boka föreläsning? 

Vid intresseförfrågningar eller bokningar, kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan eller maila till

info@emanera.se