Klientprodukter

Inlägget innehåller affiliatelänkar till bodystore

Den här sidan innehåller länkar till Bodystore och det kostar inte dig något extra men genom att klicka på länkgen får jag en liten procent på sålda produkter. Det i sin tur kan göra att jag kan lägga ut gratis information här på bloggen men också instragram. 

Magnesium

Magnesium behövs för energiproduktion och för att bygga proteiner. Eftersom allting i kroppen antingen är ett protein eller byggs av ett protein, så är magnesium helt enkelt nödvändigt för precis allt. Väldigt bra vid humörsvängningar!

Saltsyra - Matsmältning

Att ha en fungerande matsmältning är a och o för att kroppen ska fungera - Det gör att vi tar upp näringen i maten betydligt mer effektivt. Purness innehåller betain, HCI och pepsin.

MSM

Hjälper kroppen ta hand om slaggprodukter och gifter samt dämpar inflammation. Det bygger också upp tarmslemhinna, hud, hår och naglar.

Probiotika

En probiotika med 20 miljarder bakterier per kapsel från 14 olika stammar. En utarmad tarmbioita och/eller dysbios är vanligt idag och påverkar hela vår hälsa.

Allicin

Är ett bra tillskott ihop med Berberine vid exempelvis SIBO. Liksom berberine är detta en kur som inte ska tas alltid utan som behandling.

Q10

Q10 är en viktig komponent för att tillverka energi i kroppens celler - mitokondrierna. Q10 är också en antioxidant och kan främja äggkvalitet och fertilitet liksom blodsockerhantering.

L-teanin

L-teanin ökar fokus men kan också förbättra sömn vid och innan menopaus. Ta innan läggdags!

Ashwagandha

En adaptogen som har använts inom ayurveda i många tusen år. Jag använder Ashwagandha för att sänka kortisol och balansera sköldkörteln. Obs! Ska endast ta i 5-6 mån åt gången.

Rosenrot

Rhodiola rosea, rosenrot, är en adaptogen (binjurestödjande) växt som ökar kroppens förmåga att motstå fysisk och känslomässig stress.

Glutamin

En viktig aminosyra för vid stress då kroppen verkar förbruka mer av denna då. Också bra för läkning av mage och tarm.

Kollagen

Kollagen

Kollagen finns i hår, hud, naglar, leder, senor och även i organ som hjärta, lungor och lever. Clean Collagen består av 100% hydrolyserat kollagen från gräsbetande kor och är helt fri från tillsatser. Jag använder kollagen som komplement för benbuljong.

Taurine

Taurine är en aminosyra som tillsammans med magnesium och vitamin B6 kan hjälpa till att lugna systemet via GABA. Kan förbättra sömn och minska vallningar.

Kreatin

Boostar inte bara energi i muskler utan kan även boosta mental prestation.

Nordbo Mage

Hjälper till normal tarmfunktion utan att vara vanebildande. Innehåller bland annat aloe vera och rabarber som är gamla huskurer mot trög mage.

Vitamin D

Vitamin D är viktigt för både starkt immunförsvar och starkt skelett.  Håll koll på dina vitamin D-nivåer via testning då lagom är bäst. Werlabs erbjuder testning med ett enkelt blodprov.

Tyrosine

Kan vara bra vid stress och problem med motivation och fokus. Obs! Effekten av denna beror på hur väl du producerar dopamin och noradrenalin på egen hand. Lagom ger fokus, för mycket kan ge ångest och oro.

Celtic salt

Celtic sea salt är ett grovt havssalt från Selina Naturally. Det är helt oraffinerat och räknas som ett av de finaste salterna i världen. Det innehåller stora mängder mineraler och enbart 34 procent natrium

Zink

Zink är viktigt för ägglossning och progesteron. Ska endast ta om man vet att man har lågt zink eller i samråd med terapeut.

Ginseng

Koreansk ginseng är känd för att kunna ge mer energi. Används enligt rekommendation.

Oreganoolja

Kan stärka immunsystem och balansera tarmbiotan vid IBS, SIBO och magproblem. Obs! Oreganoolja är effektivt, dvs starkt så arbeta med terapeut.

Nässla

Nässla är ett bra tillskott som innehåller mängder med näringsämnen. Bra vid inflammation, förstoppning och värk till exempel. Kan också hjälpa vid hormonell akne!

NAC

Detta är en föregångare till glutation, kroppens viktigaste antioxidant som är grym vid autoimmuniet, PCOS, dåligt immunsystem liksom många andra tillstånd.

Iberogast

Örtpreparat som kan användas vid känslig mage och tarm som IBS och SIBO där passagen behöver stabiliseras.

SF722

Ett tillskott med undecylensyra som stöttar en sund flora i tarm och underliv

Adrenal Response

En kombination av ämnen, så kallade adaptogener som stöttar kroppen vid utmattning och stress. bland annat ashwagandha, helig basilika, schisandra och rosenrot.

Inositol

Inositol är ett naturligt ämne som förekommer i många livsmedel och klassades förr som ett av B-vitaminerna. Det stöttar insulin och blodsocker och är därför en bra hjälp vid PCOS.