mitt hår innan och efter cellgifter!

Mitt hår innan, under och efter cellgifter!

Jag grävde lite i arkiven och hittade de här tre bilderna på mig själv. Ser ni någon skillnad? Kika på mitt hår innan, under och efter cellgifter. Bilden längst till vänster är innan jag fick reumatism. Mittenbilden är tagen efter ca 3 år (av totalt 8 år) på cellgifter och bilden längst till höger är tagen för ett halvår sedan. Vilken skillnad!

Här är ännu en bild tagen efter ca 6 år.

Så hur fick jag tillbaka mitt hår då? Jag optimerade kosten för läkning, och det var inte bara pga hår, hud och naglar. Utsidan är nämligen en oerhört bra ledtråd till hur man ser ut på insidan! Har man problem med t.ex. torr hud, torrt hår eller naglar som skivar sig så har man förmodligen även problem med mjukdelar inuti kroppen. En bra kost är förstås grunden, och man kan inte boosta med tillskott om man inte har basen klar. Det gäller allt! Tillskott av Q10 höjer inte dina energinivåer, och nyponpulver får inte ledvärk att försvinna om du fortfarande äter skräp som socker, processade livsmedel och spannmål. Städa alltid upp på tallriken först!

Nu till några konkreta tips, och hur du kan boosta just hår, hud och naglar:

 • Mängder av kollagen och gelatin (antingen via buljong eller hydroliserat pulver) – Byggsten
 • Vitamin B5 och B7 – Celltillväxt och skydd mot skador
 • C-vitamin – Behövs för nybildning av kollagen
 • Zink – Bygger, stärker och läker
 • Högvärdigt protein – Byggstenar
 • Mängder av fett av bra kvalitet (både fleromättade, omättade och mättade) – Bygger upp cellmembran
 • Fixa tarmarna! Boosta med:
  • Glutamin
  • MSM
 • Varva ner! Stress tär något så oerhört på kroppen.

Ovan boostar även tarmslemhinna, ligament och andra mjukdelar i kroppen. Mitt hår är inte helt och fullt tillbaka till samma mängd och tjocklek som jag hade för 15 år sedan, men med den här takten så tror jag att jag är helt återställd om ett knappt år. Hud och naglar är däremot i bättre form än aldrig förr! Naglarna är vrålstarka och huden är mjuk och behöver aldrig smörjas. Det börjar inifrån mina vänner – Ät bra mat!

/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.