Ny kvinnoklinik på västkusten

Jag är otroligt stolt och glad att berätta att vi efter årsskiftet öppnar en kvinnoklinik på västkusten! Jag, Maria Särén och gynekolog Karin Buck som idag driver gyniq specialiserar oss helt på kvinnohälsa – En klinik för kvinnor, av kvinnor.

Vi kommer att arbeta med dig som upplever problem kring menstruationscykeln som PMS / PMDS, PCO / PCOS, ofrivillig barnlöshet, förklimakterie och klimakteriebesvär, utebliven menstruation men också sköldkörtelproblem, trötthet och utbrändhet. 

Vi välkomnar dig till Livakliniken

Vad betyder Liva? Ja dels är det namnet på min dotter som varit med när den här idén har växt fram. Men sen vill vi fokusera på friskvård – hälsa! När vi satt och funderade på vad vi ville åstadkomma så kom vi också att tänka på att LIVA också kan stå för Livsstils Intervention Viktigast av Allt. Det är nämligen här vi bygger hälsa även om vi också har möjligheten och fördelen att använda läkemedel och kosttillskott för att stötta i olika tillstånd.  

Genom att kombinera gynekologi, medicin och funktionsmedicin så tror vi nämligen att vi kan erbjuda just dig bra hjälp där du befinner dig. Vår vision är att kunna erbjuda kompetenser inom många områden. 

I vår kommer vi också att ge möjlighet till att ses över olika teman, erbjuda inspirationsföreläsningar, workshops och träning bland annat. Vi kommer att vara belägna mellan kungsbacka och varberg. 

Jag kommer att hålla er uppdaterade med information om hur man blir patient / klient hos oss men du kan ju redan nu skriva upp dig på min väntelista HÄR så återkommer jag med hur vi går vidare. Varmt välkomna till vår kvinnoklinik på västkusten! 

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.