Tjänster online

VAD VILL DU LÄRA DIG MER OM? 

Vi erbjuder onlinekurser och onlineföreläsningar inom hormoner, kost och livsstil. 

Under den här föreläsningen kommer vi att gå igenom fertilitet och vad du kan göra för att öka dina chanser att bli gravid. Jag kommer att gå igenom möjligheter, dvs hur du läser din cykel och tar reda på om du har någon hormonell obalans som sköldkörtelproblem eller PCOS exempelvis. Men vi kommer också att prata näring, näringsbrister och stress. Vi ska ju inte bara bli gravida, vi vill också må bra under en graviditet och ha kraft och energi efteråt för att ta hand om barnet. Hur ger vi kroppen de allra bästa förutsättningarna? 

Jag kommer att gå igenom exempel för att göra detta så konkret som möjligt. 

Jag kommer endast att gå igenom fertilitet kopplat till hormoner och inte mekaniska hinner som ärrbildningar, infektioner eller den typen av medicinska blockeringar. 

Webinar hålls den 3e mars om workshopen. 

När: 11e Mars kl 18.00-ca 20.30

Pris: 350 SEK

Begränsat antal platser

Hormoner genom livet är en föreläsning som går igenom kvinnans cykel och hormoner genom livet, från pubertet till menopaus. Hur får vi hormoner i balans och vad gör att de inte är det?

Föreläsningen sker live via streaming, du får en länk via mail samt ett lösenord. Du kan också titta på föreläsningen i efterhand om det passar dig bättre, du får en länk med inspelningen.

När: Inget nytt datum än, 18.30- ca 20.00
Pris: 180 kronor

En föreläsning om Stress och hur det påverkar kroppen.
Vi kommer att gå igenom skillnaden på positiv och negativ stress och hur detta påverkar vårt hormonella system bland annat. Föreläsningen sker live via streaming, du får en länk via mail samt ett lösenord. Du kan också titta på föreläsningen i efterhand om det passar dig bättre, du får en länk med inspelningen.

När: 7e April kl 18.30-ca 20.00
Pris: 180 kronor