Vad är det du äter då?

Det är en fråga som jag ställer väldigt, väldigt, väldigt ofta. Både till mina klienter men också till “random” människor som vill prata hälsa med mig. Jag vet inte riktigt hur du tänker, men jag tänker att allt som jag inte gör inte påverkar min hälsa. Överhuvudtaget! Det är liksom det jag gör som är viktigt. Att inte äta gluten, godis, läsk, glass, tillsatser, hel- och halvfabrikat eller mejerier och allt vad man kan tänkas undvika är liksom inte en lösning. Lösningen ligger i vad du äter. Så vad är du äter då?

Om du vill förbättra din hälsa så måste du börja titta på vad du stoppar i dig! Vad ger du din kropp så att den kan börja läka sig? Att inte äta vitt bröd gör liksom inte att din kropp mirakulöst och per automatik bara lagar sig. För att kunna läka behöver kroppen näringsämnen av hög kvalitet. Att bara äta blåbär och vattenmelon hela dagen kommer inte att göra dig mer hälsosam. Det gäller att få i sig saker som kvalitativa fetter, proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen, antioxidanter och fibrer varje dag.

/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.