Kommande föreläsningar på mina medlemssidor

Under veckan som gått har jag släppt två kortare föreläsningar på mina medlemssidor om dels bra mat men också hormoner i mat. I den sista pratade jag bla om ägg, kött och mejerier liksom soja och baljväxter. Behöver man oroa sig för hormoner i mat? Det korta svaret är att det finns många missuppfattningar kring vart det finns hormoner i mat och vi behöver inte vara rädda för kött, fisk och ägg. 

Kommande vecka kommer jag att prata om: 

Vecka 36

  • PMS/PMDS
  • Min historia och klientfall – Vad ser jag som viktiga nycklar att ha med sig. 

Vecka 37

  • Kvinnligt håravfall

Vecka 38 

  • Att vara gravid och återhämta sig efter graviditet 

Vecka 39

  • Smärtsamma menstruationer och/eller rikliga menstruationer
 
 

Vad är medlemssidorna för något?

Mina medlemssidor är till för dig som medlem – därför anpassar jag önskemålet utifrån dina önskemål och frågor och ger material i video, ljud och text. Bland annat ligger hela kursen ”Hormonkoll” där i ljudformat. Det kommer ut ca 1-4 föreläsningar per månad. 

PRIS: 9 EUR / Månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.