Boka tid

KVINNOHÄLSA MED RESULTAT

Känner du av hormonella problem, trötthet, stress eller värk i kroppen? Jag kan hjälpa dig må bättre så att du kan fokusera på andra saker. När du mår bra får du tillgång till mer av dig själv!

VAR FINNS VI? 

Rådgivning kan ske via personligt möte eller telefon. För personligt möte, se nedan.

Personligt möte Göteborg: Linnégatan Fem

Personligt möte Onsala: Finnagården 50

Möte hålls även via Telefon / Zoom 

RÅDGIVNING

Personligt möte eller telefon

Under detta mötet kartlägger vi din situation – hur du mår, hur du vill må samt vad du äter och hur du lever. Tillsammans skapar vi strategier så att du ska få långsiktiga och hållbara resultat. Du får rekommendationer på kost och eventuella kosttillskott utifrån dina behov. Du får också material med recept och tips utöver dina personliga rekommendationer. 

Innan första mötet får du fylla i en hälsodeklaration så att jag har den bakgrundsinformation som jag behöver. Om du har provsvar eller annan relevant information så ta gärna med det till rådgivningen. All information är värdefull.

Tid: 60 min

Pris: 1800 SEK

PAKET – RÅDDGIVNING

Personligt möte eller telefon 
5 tillfällen

Min önskan för dig är att du ska få hållbara och långsiktiga resultat. Hälsa är ett kontinuerligt arbete och jag kommer finnas på vägen för att hjälpa och stötta dig. Under 5-6 månader arbetar vi för att du ska må så bra som möjligt.

Tid: 60 min första tillfället, därefter 45 minuter vid 4 tillfällen. 

Du bokar din första tid nedan, skriv i kommentarsfältet att du önskar paket konsultation. 

Pris: 6200 SEK

RÅDGIVNING UPPFÖLJNING 

Personligt möte eller telefon

Uppföljning för dig som inte valt paket. 

Tid: 50 min

Pris: 1200 SEK

Rådgivning kan ske via telefon eller personligt möte.  

RÅDGIVNING LÄTT 

Telefon  

Har du enklare frågor kring hälsa eller provsvar? 

Jag erbjuder ett enklare möte på 25 minuter där du kan få möjlighet att bolla provsvar och hälsa. 

Exempel kan vara att gå igenom provsvar från Werlabs, Medisera eller andra typer av prover alternativt specifika problem där du inte vet hur du ska gå vidare.

Tid: 25 min

Pris: 650 SEK

Ansluten till Actiway och Wellnet

Hormonella problem kan ge symptom så humörsvängningar, hjärndimma, PCOS, trötthet, led- och muskelvärk, minskad sexlust, acne, viktproblem eller nedstämdhet. Jag kan hjälpa dig reda ut vad grundorsaken är och vad du kan göra åt det.

Känner du dig trött och nedstämd? Har du varit utmattad? Stress kan orsaka en mängd olika symptom som ibland kan vara svåra att härleda. Jag kan hjälpa dig med utredning och att stötta din kropp i sin återhämtning så att du kan må bra igen. Kontakt mig för att få veta mer.

Har du led- eller muskelvärk? Har du kanske diagnosen artros? Med hjälp av kosten kan vi minska värk i kroppen genom att minska inflammation. Kontakt mig för att få veta mer.

IBS är idag en vanlig åkomma liksom andra mage och tarmproblem som uppblåsthet, dåsighet och sura uppstötningar. Men det kan också ge en mängd andra symptom så som värk i kroppen, eksem, sköldkörtelproblem eller hormonella obalanser. Kontakta mig för att få veta mer. 

PROVTAGNING

Är du intresserad av provtagning? Jag erbjuder en mängd olika tester, klicka nedan för att se några av dem. 

Du är välkommen att maila och rådfråga inför en konsultation för att se vad vi kan göra för dig!
Då jag får väldigt många mail har jag däremot inte möjlighet att ge personliga råd och rekommendationer på hälsoproblem om du inte ska boka konsultation. Där får vi hänvisa till den information som läggs ut på blogg, instagram och Facebook.