Boka tid

KVINNOHÄLSA MED RESULTAT

Känner du av hormonella problem, trötthet, stress eller värk i kroppen? Med hjälp av funktionsmedicin kan jag hjälpa dig må bättre så att du kan fokusera på andra saker. När du mår bra får du tillgång till mer av dig själv!

VAR FINNS VI? 

Rådgivning kan ske via personligt möte eller telefon. För personligt möte, se nedan.

ONSDAG & FREDAG: Linnégatan Fem i Göteborg

MÅNDAG & TORSDAG: Finnagården 50 i Onsala

RÅDGIVNING

Personligt möte eller telefon

Under mötet kartlägger vi din situation och dina symptom samt vad som orsakat dem. Därefter får du rekommendationer på kost och kosttillskott utifrån dina behov. Du får också material med recept och tips utöver dina personliga rekommendationer. 

Innan mötet får du fylla i en hälsodeklaration så att jag har den bakgrundsinformation som jag behöver. Om du har provsvar eller annan relevant information så ta gärna med det till rådgivningen. All information är värdefull.

Tid: 60 min

Pris: 1500 SEK

PAKET – RÅDDGIVNING

Personligt möte eller telefon 
5 tillfällen

För dig som behöver uppföljning och stöttning längs vägen. Vi träffas eller har telefonsamtal under ca 6 månaders tid. 

Passar dig med hormonella obalanser som PMS, PCOS, HA eller sköldkörtelproblem liksom värk och autoimmuna sjukdomar. 

Tid: 60 min första tillfället, därefter 45 minuter vid 4 tillfällen. 

Du bokar din första tid nedan, skriv i kommentarsfältet att du önskar paket konsultation. 

Pris: 4500 SEK

Långsiktig hälsa uppnås med hållbara förändringar som fungerar i din vardag. Våra kroppar förändras hela tiden precis som våra liv, och även om du får ordentligt med information efter ett första möte så uppnås bäst resultat med uppföljning. Du kan nämligen behöva justera och anpassa utifrån hur kroppen svarar. Vi rekommenderar minst 2-3 möten för bäst resultat, men det är givetvis upp till dig. 

RÅDGIVNING UPPFÖLJNING 

Personligt möte eller telefon

Om du har provsvar eller annan relevant information så ta gärna med det till rådgivningen. Första uppföljning kostar 950 SEK, därefter får du 20% rabatt på ytterligare samtal (760 SEK)

Tid: 45 min

Pris: 950 SEK

Rådgivning kan ske via telefon eller personligt möte. 

RÅDGIVNING MAIL 

Email 

Har du frågor kring dina hälsoproblem? 

Du kan få rådgivning via mail. Du får fylla i en hälsodeklaration varpå du får skriftlig rådgivning inom 1-5 arbetsdagar. Har du provsvar eller annan relevant information så bifoga gärna detta.

Pris: 950 SEK

Maila till: maria@emanera.se och märk mailet med “Konsultation mail”

Ansluten till Actiway och Wellnet

Hormonella problem kan ge symptom så humörsvängningar, hjärndimma, PCOS, trötthet, led- och muskelvärk, minskad sexlust, acne, viktproblem eller nedstämdhet. Jag kan hjälpa dig reda ut vad grundorsaken är och vad du kan göra åt det.

Känner du dig trött och nedstämd? Har du varit utmattad? Stress kan orsaka en mängd olika symptom som ibland kan vara svåra att härleda. Jag kan hjälpa dig med utredning och att stötta din kropp i sin återhämtning så att du kan må bra igen. Kontakt mig för att få veta mer.

Har du led- eller muskelvärk? Har du kanske diagnosen artros? Med hjälp av kosten kan vi minska värk i kroppen genom att minska inflammation. Kontakt mig för att få veta mer.

IBS är idag en vanlig åkomma liksom andra mage och tarmproblem som uppblåsthet, dåsighet och sura uppstötningar. Men det kan också ge en mängd andra symptom så som värk i kroppen, eksem, sköldkörtelproblem eller hormonella obalanser. Kontakta mig för att få veta mer. 

PROVTAGNING

Är du intresserad av provtagning? Jag erbjuder en mängd olika tester, klicka nedan för att se några av dem. 

Du är välkommen att maila och rådfråga inför en konsultation för att se vad vi kan göra för dig!
Då jag får väldigt många mail har jag däremot inte möjlighet att ge personliga råd och rekommendationer på hälsoproblem om du inte ska boka konsultation. Där får vi hänvisa till den information som läggs ut på blogg, instagram och Facebook.