Boka tid

FOKUS PÅ KVINNOHÄLSA

Känner du av hormonella problem som PMS, sköldkörtelproblem eller ingen menstruation alls? Har du svårt för att bli gravid? Upplever du IBStrötthet, stress eller värk i kroppen? Eller känner du bara att du inte mår bra men har svårt att sätta ord på det? 

Det är väldigt svårt att vara sitt bästa jag när du inte mår bra. 

RÅDGIVNING

Personligt möte eller telefon

Vi kartlägger din situation – hur du mår, hur du vill må samt vad du äter och hur du lever. Tillsammans skapar vi strategier så att du ska få långsiktiga och hållbara resultat. Ett personligt möte eller möte via telefon/zoom per månad samt kontakt via mail för frågor och stöttning längs vägen. 

Du får rekommendationer på kost och eventuella kosttillskott utifrån dina behov. Du får också material med recept och tips utöver dina personliga rekommendationer. Innan första mötet får du fylla i en hälsodeklaration så att jag har den bakgrundsinformation som jag behöver. Om du har provsvar eller annan relevant information så ta gärna med det till rådgivningen. All information är värdefull.

Pris: 2490 SEK / mån

Inkl moms

Månadsabonnemang

Du väljer själv hur länge du vill ha detta, rekommenderad tid är 3 månader. 

Ansluten till Actiway och Wellnet

RÅDGIVNING LÄTT 

Telefon  

Har du enklare frågor kring hälsa eller provsvar? 

Jag erbjuder ett enklare möte på 30 minuter där du kan få möjlighet att bolla provsvar och hälsa. 

Exempel kan vara att gå igenom provsvar från Werlabs, Medisera eller andra typer av prover alternativt specifika problem där du inte vet hur du ska gå vidare. 

Tid: 25 min

Pris: 850 SEK

Möte via Telefon / Zoom

Personligt möte Göteborg: Linnégatan 5

Personligt möte Onsala: Finnagården 50

PROVTAGNING

Är du intresserad av provtagning? Jag erbjuder en mängd olika tester, klicka nedan för att se några av dem. 

Du är välkommen att maila och rådfråga inför en konsultation för att se vad vi kan göra för dig!
Då jag får väldigt många mail har jag däremot inte möjlighet att ge personliga råd och rekommendationer på hälsoproblem om du inte ska boka konsultation. Där får vi hänvisa till den information som läggs ut på blogg, instagram och Facebook liksom medlemssidorna på Patreon.