Boka tid

FOKUS PÅ KVINNOHÄLSA

Känner du av hormonella problem som PMS, sköldkörtelproblem eller ingen menstruation alls? Har du svårt för att bli gravid? Upplever du IBStrötthet, stress eller värk i kroppen? Eller känner du bara att du inte mår bra men har svårt att sätta ord på det? 

Det är väldigt svårt att vara sitt bästa jag när du inte mår bra. 

Under hösten 2020 tar jag endast emot klienter via video/telefon pga graviditet. 

Våren 2021 tar jag emot klienter på min mottagning igen, men i ett begränsat antal. Det finns en väntelista om du inte hittar en tid – hör då av dig till maria@emanera.se 

RÅDGIVNING

Telefon / Videosamtal

Under ett möte kartlägger vi din situation – hur du mår, dina symptom, hur du vill må, eventuella provsvar samt kost och livsstil. Meningen är att du ska få hållbara och långsiktiga resultat, och därför utgår jag alltid från just din situation så att det ska fungera för dig i ditt liv. 

Innan vårt första möte får du fylla i en hälsodeklaration så att jag har den bakgrundsinformation som jag behöver och kan förbereda mig på bästa sätt. Under mötet fördjupar vi oss självklart i detta så att vi reder ut vart vi behöver lägga fokus Om du har provsvar eller annan relevant information kan du bifoga det i hälsodeklarationen eller ta med det till mötet. All information är värdefull.

Efter mötet får rekommendationer skriftligt och du får även material med recept och tips utöver dina personliga rekommendationer. 

Detta är ett “månadsabonnemang” där ett möte ingår på ca 60 minuter vilket kan ske via telefon eller videosamtal. Du har möjlighet att ställa frågor och funderingar via mail under denna månaden.

Pris: 2490 SEK / mån

Inkl moms

Du väljer själv hur länge du vill ha detta, rekommenderad tid är 3 månader men det behöver inte vara i följd utan anpassas efter dig och dina behov. Det är inget du behöver säga upp utan fakturering sker endast efter månad och är inte automatiskt. Du binder alltså inte upp dig. 

Ansluten till Actiway och Wellnet

RÅDGIVNING LÄTT 

Telefon  

Har du enklare frågor kring hälsa eller provsvar? 

Jag erbjuder ett enklare möte på 30 minuter där du kan få möjlighet att bolla provsvar och hälsa. 

Exempel kan vara att gå igenom provsvar från Werlabs, Medisera eller andra typer av prover alternativt specifika problem där du inte vet hur du ska gå vidare. 

Pris: 850 SEK

PROVTAGNING

Är du intresserad av provtagning? Jag erbjuder en mängd olika tester, klicka nedan för att se några av dem. 

Du är välkommen att maila och rådfråga inför en konsultation för att se vad vi kan göra för dig!
Då jag får väldigt många mail har jag däremot inte möjlighet att ge personliga råd och rekommendationer på hälsoproblem om du inte ska boka konsultation. Där får vi hänvisa till den information som läggs ut på blogg, instagram och Facebook liksom medlemssidorna på Patreon.