Boka tid

FOKUS PÅ KVINNOHÄLSA

Känner du av hormonella problem som PMS, sköldkörtelproblem eller ingen menstruation alls? Har du svårt för att bli gravid? Upplever du IBStrötthet, stress eller värk i kroppen? Eller känner du bara att du inte mår bra men har svårt att sätta ord på det? 

Det är väldigt svårt att vara sitt bästa jag när du inte mår bra. 

Vill du boka tid för återbesök?

Jag tar endast återbesök fram till mars 2021

Hör av dig till maria@emanera.se om du vill skriva upp dig på en väntelista för att bli ny klient. 

KONSULTATION

Telefon / Videosamtal

Här ingår ett möte på 60 minuter vilket kan ske via telefon eller videosamtal. Efter mötet får du rekommendationer skriftligt och du får även material med recept och tips utöver dina personliga rekommendationer. 

Innan vårt första möte får du fylla i en hälsodeklaration så att jag har den bakgrundsinformation som jag behöver och kan förbereda mig på bästa sätt. Under mötet fördjupar vi oss i detta och kartlägger din situation i sin helhet så att vi reder ut vart vi behöver lägga fokus. Om du har provsvar eller annan relevant information kan du bifoga det i hälsodeklarationen eller ta med det till mötet. All information är värdefull.

Du har möjlighet att ställa frågor och funderingar via mail efter samtalet. Meningen är att du ska få hållbara och långsiktiga resultat, och därför utgår jag alltid från just din situation så att det ska fungera för dig i ditt liv. 

Pris: 2490 SEK

Inkl moms

Bäst effekt fås av åtminstone 3 samtal för att få det långsiktigt och hållbart. Man kan välja mellan antingen 30 eller 60 minuters uppföljning. 

Ansluten till Actiway

KONSULTATION LÄTT 

TOLKA PROVSVAR

Telefon  

Har du enklare frågor kring hälsa och provsvar? 

Jag erbjuder ett enklare möte på 30 minuter där du kan få hjälp med provsvar och enklare frågor kring hälsa. Exempel kan vara att gå igenom provsvar från Nordic Labs, Werlabs, Medisera eller andra typer av prover.

Pris: 850 SEK

PROVTAGNING

Är du intresserad av provtagning? Jag erbjuder en mängd olika tester, klicka nedan för att se några av dem. 

Du är välkommen att maila och rådfråga inför en konsultation för att se vad vi kan göra för dig!
Då jag får väldigt många mail har jag däremot inte möjlighet att ge personliga råd och rekommendationer på hälsoproblem om du inte ska boka konsultation. Där får vi hänvisa till den information som läggs ut på blogg, instagram och Facebook liksom medlemssidorna på Patreon.