Rekommendationer

I dagens informationsdjungel kan det vara svårt att sålla – vad är bra och inte? Här har jag samlat mina favoriter inom olika områden. 

Obs! Inga betalda samarbeten, här rekommenderas endast det jag själv har testat och tycker om. 

Postural Yoga

Har du problem med ond ländrygg, spända axlar, mobilnacke eller dålig hållning? Vår hållning påverkar även vårt andetag som i sin tur påverkar hela kroppen - särskilt vår upplevda stress.  Jag kan varmt rekommendera Rebecca Reis på Postural Yoga. Hennes medlemsskap är oerhört prisvärt och hon har flera prova-på-klasser .

Recept - Viaventri

Att lägga om kosten för att må bättre är inte alltid så lätt. Framför allt kan det vara svårt att hitta alternativ till det man annars brukar äta! Viaventri har många bra recept med fokus på paleo och AIP. En favorit är bland annat deras leverpastej.

Sandra- Bäckenbotten

Jag lärde känna Sandra genom mammamage träning men hennes kunskap sträcker sig längre än att vara duktig på bäcken och bålstyrka. Bor du i Göteborg och vill ha hjälp med en ond rygg eller att kolla upp dig efter graviditet så kan jag varmt rekommendera henne. Hon finns hos osteopatlandslaget.

Marina - Justissemetoden

Marina lär ut justissemetoden. Du får lära dig justissemetoden, där du ser vilka dagar som är fertila och infertila dagar genom att bland annat observera ditt sekret och ta din basaltemperatur. Justissemetoden kan du använda som preventivmedelsmetod, om du vill optimera chanserna till att bli gravid eller för att lära känna din kropp och lära dig mer om din hälsa och hormoner.