I dagens informationsdjungel kan det vara svårt att sålla – vad är bra och inte? Här har jag samlat mina favoriter inom olika områden. 

Obs! Inga betalda samarbeten, här rekommenderas endast det jag själv har testat och tycker om. 

Postural Yoga

Har du problem med ond ländrygg, spända axlar, mobilnacke eller dålig hållning? Vår hållning påverkar även vårt andetag som i sin tur påverkar hela kroppen - särskilt vår upplevda stress.  Jag kan varmt rekommendera Rebecca Reis på Postural Yoga. Hennes medlemsskap är oerhört prisvärt och hon har flera prova-på-klasser .

Sandra- Bäckenbotten

Jag lärde känna Sandra genom mammamage träning men hennes kunskap sträcker sig längre än att vara duktig på bäcken och bålstyrka. Bor du i Helsingborg och vill ha hjälp med en ond rygg eller att kolla upp dig efter graviditet så kan jag varmt rekommendera henne. Hon finns hos osteopatlandslaget.

Marina - Justissemetoden

Marina lär ut justissemetoden. Du får lära dig justissemetoden, där du ser vilka dagar som är fertila och infertila dagar genom att bland annat observera ditt sekret och ta din basaltemperatur. Justissemetoden kan du använda som preventivmedelsmetod, om du vill optimera chanserna till att bli gravid eller för att lära känna din kropp och lära dig mer om din hälsa och hormoner.

Paula - Samtalsterapeut

Jag drivs av att nå ut och hjälpa människor att trivas med sig själva, sin omgivning och att få dem att leva livet fullt ut. Att få dem att inse vad det är som gör livet värt att leva. I terapisamtalen arbetar jag som samtalsterapeut och du tillsammans med att hitta verktyg och skapa en acceptans och självmedkänsla mot dig själv och andra. De terapiformer jag använder i mina samtal är främst KBT, men även ACT, CFT, MI och IBCT. Jag har individuella samtal och parsamtal.