Allmänt

Vi erbjuder konsultation och coachning via personligt möte, video och telefon samt föreläsningar, kurser och workshops. Vi säljer även produkter och provtagning via hemsidan. Både privatpersoner och företag kan ta del av våra tjänster.

 

Betalning

Du som konsument betalar via bankgiro, postgiro, Klarna Checkout eller Swish beroende av vilken produkt/tjänst som köps. Faktura skickas med 14 dagars betalningsvillkor. Provtagning faktureras av det företag som tillhandahåller provtagning, se mer nedan under ”provtagning”.  

Personlig information 

 • Vi skyddar all din personliga information.
 • Genom att köpa en tjänst av oss accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla våra åtaganden gentemot dig som kund.
 • Vi garanterar att dina personliga uppgifter aldrig delas till tredje part.
 • Enligt svensk lag har du rätt att när som helst veta vilken personlig information vi har lagrat om dig.
 • Du som kund har rätt att när som helst be oss ändra eller ta bort din personliga information.
 
Se mer om vad som gäller för personlig konsultation, kurser, workshops eller event på sidan avtal som godkänns vid bokning av tid. 
 

Digitala kurser

När du går en onlinekurs hos emanera godkänner du att detta är utbildning och att du själv tar ansvar för hur du tillämpar denna information. Vid osäkerhet, boka personlig konsultation eller ta kontakt med annan rådgivare. Du ansvarar själv för din hälsa. 

Du godkänner också att det material som delges inte får distribueras vidare i annat syfte än som rör din egen hälsa. Det får alltså delas med närstående som behöver detta för att stötta dig i din resa. 

Provtagning

Vi erbjuder provtagning till privatpersoner via hemsidan. Vid beställning av prover gäller följande villkor. 

 • Du som klient ansvarar för att följa de förberedelser som krävs för provtagning. Vid frågor kontaktar du emanera. 
 • Betalning sker antingen till Emanera eller direkt till det labb som hanterar provtagningen. Eftersom många av proverna betalas i Euro är du som klient medveten om att variationer i priser förekommer. 
 • Du som klient kan boka tolkning av provsvar hos Emanera vid mån av tid. Det finns ingen garanti att tider finns lediga. 
 • Du kan ångra ditt köp fram till dess att Emanera eller utomstående labb inte har lagt ned en kostnad och skickat ut provkit. 

Ångerrätt

Konsultation 

Som klient har du ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Från dagen du startat din konsultation/coaching tillsammans med oss har du ångerrätt som baseras beroende på den mängd veckor du tecknat coachning.

Du ångrar ditt köp genom att kontakta oss på info@emanera.se

Ditt avtal avslutas då omedelbart och du betalar bara för den tid vi lagt ner.

Om du avbokar en konsultation senare än 24 timmar innan avtalad tid, eller om du uteblir att komma så debiteras halva beloppet.

Grupp Coaching 

Som klient har du ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Vid bokning betalar du halva kursavgiften, därefter faktureras resterande belopp efter kurs start om inget annat meddelas. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avanmälan. Man får överlåta sin plats till annan deltagare efter godkännande av kursansvarig. 

Delar av föreläsningar spelas in och kan ses i efterhand för deltagare som inte kan delta på kurstillfälle. Som deltagare har du tillgång till kursinnehåll 1 månad efter kursens avslut om inget annat meddelas vid bokning. 

Kursen kan ställas in av kursansvarig vid för få deltagare.  

Köp av vara

Du har alltid 14 dagar ångerrätt samt 30 dagars bytesrätt från det att du mottager ditt paket. Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalar vi dig köpesumman under förutsättning att den returnerade varan/varorna har hanterats med aktsamhet och är i samma skick som när du mottog den/dem.

Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returkostnaden. Du skickar in varorna till adressen du finner här nedan.

Har du originalkuvertet kvar som du fick varorna i så kan du använda det, se bara till så att det är ordentligt förseglat och frankerat.

Vi ber dig betala fakturan om vi inte mottagit din retur innan dess att förfallodatumet passerat.

Du kan inte byta varor hos oss som du har köpt hos någon av våra återförsäljare. Inte heller tvärtom, alltså byta någon av våra varor hos någon av våra återförsäljare. Dessa returer kommer inte att godkännas i vårt system.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att skriva till oss! Fyll då i kontaktformuläret längst ned på sidan eller maila till shop@emanera.se

Vänligen bifoga följande information med paketet.

 • Ditt namn
 • Fakturanummer
 • Mailadress
 • Anledning till retur

Returadress:
Emanera AB
Ögårdsvägen 3
439 36 Onsala
Sweden

 

Leveranstid Shop

Leveranstiden är normalt 3-4 arbetsdagar men vid hög belastning kan det dröja upp till 10 arbetsdagar.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten till ändring av all information utan föregående avisering.

 

Emanera är godkänd för F-skatt.